E-Book

Van vage klachten naar meer energie!

5 inzichten om van klachten af te komen door emotionele
blokkades op te ruimen.

Voor iedereen die zich weer gezond, energiek en ontspannen wil voelen.

Je ervaart nu continu vage klachten en vermoeidheid. Je bent aan het zoeken hoe je meer energie krijgt, maar niets lijkt te werken. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven bestaat uit het overleven van de dagen. 

Het liefst ervaar je weer energie om te genieten van het leven, de dingen te doen waar je van droomt, zonder bang te zijn dat je te weinig energie over hebt erna.Hoe zou het zijn als je energiek je bed uitstapt en ontspannen je bed weer instapt? Dat je energie hebt om leuke dingen te doen, je zelfvertrouwen ervaart en weer het gevoel hebt dat je leeft in plaats van geleefd te worden? Dat je rust ervaart en geniet van de kleine dingen?

Ik zie in mijn praktijk keer op keer terugkomen dat vrouwen moeite hebben om nee te zeggen, geen duidelijke grenzen hebben en steeds meer lichamelijke klachten en vermoeidheid ervaren. In onze maatschappij wordt het bijna normaal gevonden dat het leven druk is met veel stress en dat je alleen in het weekend en de vakanties kan bijkomen.

Het is niet normaal om je continu moe, rusteloos en down te voelen en allemaal vage lichamelijke klachten te ervaren.

Jouw lichaam probeert jou iets duidelijk te maken en hoe langer je deze signalen blijft negeren hoe groter de kans is dat je in een burn out beland.

Om dit te voorkomen heb ik dit e-book geschreven om je op weg te helpen en inzichten te geven voor meer energie, gezondheid en ontspanning.
Na het lezen van dit ebook 

  • Heb je inzicht in wat jou energie en gezondheid beïnvloed.
  • Weet je welke eerste stappen je kan zetten naar een betere gezondheid en meer energie en rust.
  • Voel je weer vertrouwen in je toekomst.Esther Dekker 2

”Hoe ik van extreme vermoeidheid en chronische lyme naar energiek en volledig genezen van lyme ging”


Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om extreme vermoeidheid te hebben en niet meer te kunnen doen wat je echt zou willen. Hoe het is om te overleven in plaats van echt te leven. Jaren geleden ervaarde ik extreme vermoeidheid en had ik last van 101 vage lichamelijke klachten. Ik ontdekte dat ik chronische Lyme had.

Naast dat ik extreem vermoeid was, verloor ik mijn baan en eindigde mijn relatie. Dit was voor mij een eenzaam dieptepunt.

Toch is dit al lang niet meer mijn verhaal en is mijn gezondheid en mijn energielevel beter dan ooit. Doordat ik met behulp van een coach mijn blokkades door oude emoties en overtuigingen ben gaan doorvoelen.

Je slaat emoties namelijk op in je lichaam op het moment dat je deze niet helemaal doorvoelt. Dit kan zijn doordat de situatie zo heftig is dat je deze niet gelijk kan verwerken of dat je emoties er niet volledig mogen zijn. Dit leidt uiteindelijk tot blokkades in het lichaam waardoor je energie niet meer goed kan stromen en kunnen er lichamelijke klachten en ziektes ontstaan.

Vooraf klonk dit voor mij wat zweverig, maar ik had niets meer te verliezen.  Al na de eerste sessie wist ik dit werkt! Door oud verdriet en oude boosheid los te laten kreeg mijn lichaam weer de ruimte om zichzelf te genezen.

Na drie maanden was ik weer voor 80% hersteld en was de Lyme ook niet meer terug te vinden in mijn bloed. Ik was dus genezen van de Lyme en had mijn leven weer terug.

Tegenwoordig ben ik een gecertificeerd coach van de methode die mij heeft geholpen en zoveel geleerd heeft. Ik begeleid nu ook anderen om zich weer vitaler, energieker en meer ontspannen te voelen.
Het heeft niet alleen voor mij gewerkt, in mijn praktijk zie ik anderen een stuk energieker en met meer ontspanning de deur uit stappen.