Sessie

Je bent nu continu moe en aan het zoeken hoe je meer energie krijgt, maar niets lijkt te werken. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven bestaat uit het overleven van de dagen. Je voelt je continu overprikkeld en ervaart vage lichamelijke klachten.

Het liefst ervaar je weer energie om te genieten van het leven, de dingen te doen waar je van droomt, zonder bang te zijn dat je te weinig energie over hebt erna. Gewoon weer lekker in je vel zitten.

Hoe zou het zijn als je energiek je bed uitstapt en ontspannen je bed weer instapt? Dat je energie hebt om leuke dingen te doen, je zelfvertrouwen ervaart en weer het gevoel hebt dat je leeft in plaats van geleefd te worden. 

Dat je rust ervaart en geniet van de kleine dingen en echt weer lekker in je vel zit.

Jij wilt 

 • Je weer energiek voelen.
 • Genieten van het leven en weer plezier ervaren.
 • Meer rust ervaren in je hoofd en echt kunnen ontspannen.
 • Zelfvertrouwen ervaren en weer echt goed in je vel zitten.
 • Weer in een positieve spiraal komen.
 • Geen vage klachten meer ervaren.
 • Gewoon lekker in je vel zitten.

“Geef makkelijker mijn grenzen aan en slaap beter”

Ik heb een aantal sessies bij Esther gedaan, ze kan mij heel snel op mijn gemak stellen en neemt ook voor en na de sessie de tijd. Ze begint met het creëren van een rustige sfeer. Tijdens de sessie begeleid Esther mij stap voor stap door het proces wat ik doormaak en weet in te spelen/voelen wat ik nodig heb om mij steeds dieper naar mijn gevoel te brengen en echt tot de kern te komen.
Na de sessies heb ik gemerkt dat het me veel makkelijker lukt om mijn grenzen aan te geven en ook gewoon nee te zeggen zonder uitleg te geven en dus dicht bij mezelf te blijven. Ik neem meer mijn rustmomenten en slaap beter.

Evelien

Ik zie in mijn praktijk keer op keer terugkomen dat vrouwen moeite hebben om nee te zeggen, geen duidelijke grenzen hebben en steeds meer lichamelijke klachten en vermoeidheid gaan ervaren. In onze maatschappij wordt het bijna normaal gevonden dat het leven druk is met veel stress en dat je alleen in het weekend en de vakanties kan bijkomen.

Het is niet normaal om je continu moe, rusteloos en down te voelen en allemaal vage lichamelijke klachten te ervaren.

Misschien heb je hier nog nooit van gehoord, maar op het moment dat wij een emotie ervaren en deze niet volledig kunnen verwerken slaan wij deze op in ons lichaam. Dit zorgt voor blokkades in ons lichaam waardoor je energie minder vrij stroomt en er vage lichamelijke klachten kunnen ontstaan.

Naast emoties kunnen ook onze overtuigingen invloed hebben op onze gezondheid en energie. Geloof jij onbewust dat jij het niet waard ben en niet belangrijk ben zullen jouw grenzen ook nooit sterk zijn, met als gevolg dat je hier continu overheen gaat of overheen laat komen.

Jouw lichaam probeert jou dus iets duidelijk te maken waar je mee aan de slag mag.
Blijf jij deze signalen negeren of probeer je symptomen te bestrijden maar kijk je niet naar de oorzaak, is de kans groot dat je uiteindelijk in een burn-out komt.

”Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het lijkt alsof ik minder ballast met mij mee draag”

Ik ben nu twee keer bij Esther geweest voor een sessie en het heeft mij veel inzichten gegeven, inzichten waar ik wat mee kan. En zelfs als je het nog niet zou willen of kunnen toepassen in het dagelijkse leven dan zijn de inzichten en het bewust worden wel aanwezig om ze later eventueel wel te kunnen gebruiken. Esther laat je het voelen en beleven en zorgt ervoor dat je zelf komt met je struggles en daar vervolgens wat mee kan doen.Er gaat geen dag voorbij of ik gebruik iets wat ik bij Esther geleerd heb.Het heeft me lichter gemaakt! bepaalde gedragingen waar ik zo in vast zat, kan ik makkelijker loslaten. Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het voelt alsof ik minder ballast mee draag.

Manon

Hoe ziet een sessie eruit?

Tijdens een sessie kijken we vooraf tegen welk probleem je aanloopt of van welke klacht je hinder ervaart. Na het in kaart brengen van hetgeen waar je tegenaan loopt laat ik jou naar ‘binnen keren’. Simpel gezegd, ik laat jou je ogen sluiten en je aandacht op je lichaam richten. Daarna zal ik door middel van vragen jou begeleiden door beperkende gedachten, overtuigingen en emoties heen. Door deze overtuigingen en emoties los te gaan laten zal je merken dat je na een sessie je krachtiger en positiever voelt. Je lichaam en je energie krijgen letterlijk weer de ruimte waardoor er meer rust en balans ontstaat, Je zal je na een sessie weer energieker en vreugdevoller voelen.

Wat levert een sessie je op?

 • Meer energie
 • Zelfvertrouwen
 • Duidelijke grenzen
 • Positiviteit
 • Fitheid
 • Vrijheid 
 • Helpt met keuzes maken 
 • Je leert luisteren naar je intuïtie
 • Je ervaart meer gezondheid 
 • Beter in je vel
 • Je ervaart meer rust


  Kosten sessie € 85,- vanwege de lancering van de nieuwe website nu tijdelijk €75,-

Wat zeggen anderen die je voor gingen

Ik ervaarde na de sessie met Esther meer rust en had geen last meer van hyperventilatie.

Noortje
Fotograaf.

Ik zit beter in mijn vel na de sessie en ervaar meer zelfliefde. De sessie heeft me precies gebracht wat ik wilde bereiken.

Cynthia
Kapster.

Ik zat al een poos niet lekker in mijn vel en had vage lichamelijke klachten. Tijdens de sessie heb ik boosheid kunnen loslaten en mijn familie kunnen vergeven. Ik voelde mij een stuk lichter na de sessie en zit weer in een positieve spiraal. Ik sport weer zeer regelmatig en ben gestopt met roken en blowen.

Anoniem

Het allerbelangrijkste en fijnst is dat ik mij op mijn gemak voel tijdens een sessie bij Esther. Ze heeft mij geleerd om liever te zijn voor mijzelf en om gevoel toe te laten in plaats van alles maar te relativeren. Een sessie brengt mij inzicht, opluchting en rust.

Jessica
Intercedent.

 

FAQ

Door het doen van sessies zal je merken dat je juist meer rust ervaart en weer oplaad. Ik raad iedereen die het druk heeft juist zo’n moment voor zichzelf in te plannen.

We zijn gewend om te investeren in kleding kapper, nagels noem maar op, maar een investering in jezelf vinden we spannend, terwijl we daar ons hele leven wat aan hebben. Als je een burnout hebt wat gaat dat je kosten? Hoeveel is je gezondheid waard?

Dat dacht ik in het begin ook, echter is de werkwijze is heel down to earth en daardoor ervaar je juist weer rust en maakt dat je weer met beide voeten op de grond staat.

Ik begeleid je liefdevol en rustig door de blokkades heen, het voelen van een emotie duur altijd maar een aantal seconden en erna zal je rust en ruimt ervaren en je juist weer opgeladen en gesterkt voelen.