Verdieping in jezelf traject.

Voel je weer echt energiek, vreugdevol en vol vertrouwen in drie maanden.

Je ervaart nu continu vage klachten en vermoeidheid. Je bent aan het zoeken hoe je meer energie krijgt, maar niets lijkt te werken. Je hebt het gevoel dat je geleefd wordt en dat je leven bestaat uit het overleven van de dagen. 

Het liefst ervaar je weer energie om te genieten van het leven, de dingen te doen waar je van droomt, zonder bang te zijn dat je te weinig energie over hebt erna.

Hoe zou het zijn als je energiek je bed uitstapt en ontspannen je bed weer instapt? Dat je energie hebt om leuke dingen te doen, je zelfvertrouwen ervaart en weer het gevoel hebt dat je leeft in plaats van geleefd te worden.  Dat je rust ervaart en geniet van de kleine dingen.Nu heb je het gevoel dat je continu aan het overleven bent, je ervaart alsmaar  een gehaastheid en hebt voor je gevoel nooit voldoende tijd. Je wilt aan alle verwachtingen voldoen maar vergeet hierin vaak om voor jezelf te zorgen. Je voelt je moe en laadt maar moeilijk echt op. Op het moment dat je niks doet ervaar je nog altijd onrust en hierdoor kom je nooit echt tot volledige ontspanning. 

Je hebt continu van die vage klachten en je hebt het gevoel dat je lichaam niet meewerkt.
Je voelt je onzeker en vind het lastig om nee te zeggen tegen anderen en duidelijk je grenzen aan te geven.

Je probeert door te lopen en je dingen te blijven doen, maar echt genieten van wat je doet kan je al een poosje niet meer. Je voelt je eenzaam en onbegrepen en zelf begrijp je ook niet waarom je, jezelf zo voelt en waarom je energiepeil zo laag blijft. 

Je probeert van alles, van yoga, gezond eten  tot jezelf dwingen om te bewegen. Dit alles helpt wel iets maar je blijft je energieloos voelen.    

Je denkt dat het niet op te lossen valt en het zal moeten accepteren dat dit het is. Je bent er ondertussen aan gewend geraakt en je hoort het ook om je heen dus het zal wel normaal zijn om je zo te voelen.  

Jij Wilt

Je weer energiek voelen?

Genieten van het leven en plezier ervaren.

Meer rust ervaren in je hoofd en echt kunnen ontspannen.

Zelfvertrouwen ervaren en echt goed in je vel zitten 

Weer in een positieve spiraal komen.

Geen vage lichamelijke klachten meer.

Ik zie in mijn praktijk keer op keer terugkomen dat vrouwen moeite hebben om nee te zeggen, geen duidelijke grenzen hebben en steeds meer lichamelijke klachten en vermoeidheid gaan ervaren. In onze maatschappij wordt het bijna normaal gevonden dat het leven druk is met veel stress en dat je in het weekend en de vakanties kan bijkomen.

Het is niet normaal om je continu moe, rusteloos en down te voelen en allemaal vage lichamelijke klachten te ervaren.

Jouw lichaam probeert jou iets duidelijk te maken en hoe langer je deze signalen blijft negeren hoe groter de kans is dat je in een burn out belandt.

Ik ervaarde na de sessie met Esther meer rust en had geen last meer van hyperventilatie

Noortje

Ben jij toe aan die verdiepende/transformerende stap in jezelf?

In dit traject gaan we drie maanden samen aan de slag om jou blokkades te doorbreken en los te laten wat je niet meer dient. Je gaat voelen wat goed is voor jou en weet welke stappen je mag gaan nemen. Je leert duidelijk je grenzen aan te geven en je leert nee te zeggen tegen anderen en ja tegen jezelf.

Ervaar je rust en weet je hoe je goed ontspant

Je voelt je energiek en geniet weer van het leven

Je zegt nee en hebt duidelijke grenzen

Je ervaart zelfvertrouwen

Je weet hoe je veranderingen aan kunt brengen


Dit is voor jou als

Niet voor jou als

Je stappen wilt zetten om je energielevel te verbeteren
Weer wilt leven in plaats van overleven
Los wil laten wat je nu tegenhoudt en niet meer dient
Je je grenzen wil aangeven en zelfvertrouwen wil ervaren
Je eenzaamheid en twijfels wilt loslaten
Je goed voor jezelf wil gaan zorgen en ook weten hoe je dit moet doen
Je rust wil ervaren en leren ontspannen
Je af wil van je lichamelijke klachten en de spanningen in je lichaam

Je niet eerlijk wil zijn naar jezelf
Iemand anders jou moet redden
Je geen moeite wil doen om verandering aan te brengen
Je niet openstaat voor meditatie en spiritualiteit
Je het allemaal zelf eigenlijk wel weet

Hi ik ben Esther gecertificeerd coach en ondernemer

Esther Dekker 2Ik weet als geen ander hoe het is om geen energie te hebben en niet voluit je leven kan leven. Een paar jaar geleden was ik totaal energieloos, ik had last van 101 vage lichamelijke klachten en kwam erachter dat ik chronische Lyme had.

Ik zat op een dieptepunt.Toen hoefde ik ook nog eens niet terug te komen bij mijn huidige baan en ging mijn relatie ook nog uit.

Toch heb ik mijzelf hieruit gekregen. Met behulp van een coach ben ik mijn blokkades van oude emoties en overtuigingen gaan doorvoelen. Vooraf klonk dit voor mij wat zweverig maar ik had niets meer te verliezen. Al na de eerste sessie wist ik: dit werkt! Door oud verdriet en oude boosheid te doorvoelen kreeg mijn lichaam weer de ruimte om zichzelf te genezen. Na drie maanden was ik weer voor 80% hersteld en was de Lyme ook niet meer terug te vinden. Ik was dus genezen van de Lyme.

Tegenwoordig begeleid ik vrouwen met de  methode die mij heeft geholpen en zoveel geleerd heeft. Ik begeleid nu ook anderen om zich weer vitaler, energieker en meer ontspannen te voelen.

Het heeft niet alleen voor mij gewerkt, ik zie anderen die zich ook vitaler energieker en meer ontspannen voelen en weer in een positieve spiraal terecht komen. Te kiezen voor zichzelf en gezondere keuzes maken.

Zelf geniet ik weer volop van het leven, ik voel mij energiek en kan weer voluit sporten, leuke dingen doen, reizen en werken.

Dit gun ik jou ook, ik weet als geen ander welke stappen je mag maken om weer in een positieve spiraal terecht te komen en weer echt rust en energie te ervaren.

Tijdens de sessie weet Esther een veilige sfeer te creëren wat het openstellen vergemakkelijkt. Esther vraagt goed door om tot de kern te komen. De sessie biedt nieuwe inzichten en hulp bij het loslaten.

Stacey
(Leerkracht)

Ik zat al een poos niet lekker in mijn vel en had vage lichamelijke klachten. Tijdens de sessie heb ik boosheid kunnen loslaten en mijn familie kunnen vergeven. Ik voelde mij een stuk lichter na de sessie en zit weer in een positieve spiraal. Ik sport weer zeer regelmatig en ben gestopt met roken en blowen.

Anoniem

Ik zit beter in mijn vel na de sessie en ervaar meer zelfliefde. De sessie heeft me precies gebracht wat ik wilde bereiken.

Cynthia
(Kapster)

Ik heb een aantal sessies bij Esther gedaan, ze kan mij heel snel op mijn gemak stellen en neemt ook voor en na de sessie de tijd. Ze begint met het creëren van een rustige sfeer. Tijdens de sessie begeleid Esther mij stap voor stap door het proces wat ik doormaak en weet in te spelen/voelen wat ik nodig heb om mij steeds dieper naar mijn gevoel te brengen en echt tot de kern te komen.
Na de sessies heb ik gemerkt dat het me veel makkelijker lukt om mijn grenzen aan te geven en ook gewoon nee te zeggen zonder uitleg te geven en dus dicht bij mezelf te blijven. Ik neem meer mijn rustmomenten en slaap beter.

Evelien
(Verpleegkundige)

Esther neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ze is vriendelijk en onbevooroordeeld en leidt je goed door de sessie heen.

Jill
(Douane)

Het allerbelangrijkste en fijnst is dat ik mij op mijn gemak voel tijdens een sessie bij Esther. Ze heeft mij geleerd om liever te zijn voor mijzelf en om gevoel toe te laten in plaats van alles maar te relativeren. Een sessie brengt mij inzicht, opluchting en rust. 

Jessica
(Intercedent)

Ik ben nu twee keer bij Esther geweest voor een sessie en het heeft mij veel inzichten gegeven, inzichten waar ik wat mee kan. En zelfs als je het nog niet zou willen of kunnen toepassen in het dagelijkse leven dan zijn de inzichten en het bewust worden wel aanwezig om ze later eventueel wel te kunnen gebruiken. Esther laat je het voelen en beleven en zorgt ervoor dat je zelf komt met je struggles en daar vervolgens wat mee kan doen.Er gaat geen dag voorbij of ik gebruik iets wat ik bij Esther geleerd heb.Het heeft me lichter gemaakt! bepaalde gedragingen waar ik zo in vast zat, kan ik makkelijker loslaten. Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het voelt alsof ik minder ballast mee draag.

Manon
(Verpleegkundige)

Traject verdieping in jezelf
3 maanden

In het traject gaan we

om de week een sessie doen waarbij we de diepte in duiken met wat er op dat moment speelt.

Tijdens de sessie laat ik je zitten, je ogen sluiten en je aandacht eerst brengen naar je lichaam. Door middel van vragen begeleid ik jou naar je blokkades en belemmerende overtuigingen toe zodat jij deze kan doorvoelen en loslaten. Hierdoor ontstaat er ruimte en kan je deze vervangen met bekrachtigende overtuigingen en zal je meer liefde rust en vrijheid ervaren en zo beter voelen wat goed voor jou is vanuit je intuïtie. 

Naast de sessies ben ik 3 maanden bereikbaar voor je per Whatsapp of mail en ontvang je binnen 24 uur reactie van mij.
Tussendoor ga je zelf aan de slag met je inzichten

Je krijgt in deze drie maanden
intake gesprek
6 losse sessies
ondersteuning via whatsapp of mail gedurende deze drie maanden

Zodat je na het traject


Je weer fit, energiek en ontspannen voelt
Je weer lekker in je vel zit
Geen vage lichamelijke klachten meer hebt
Je rust ervaart
Je duidelijke grenzen hebt en deze ook kan aangeven

Ben jij klaar om je leven positief te veranderen en deze verdieping in jezelf te gaan maken?

Investering
450,00

FAQ’s

De mogelijkheid bestaat om in 3 delen te betalen.

Ik weet jou op een unieke manier in beweging te brengen en heb dit bij vele andere ook weten te bewerkstelligen. Door weer echt contact te maken met je lichaam.

Door het doen van sessies zal je merken dat je juist meer rust ervaart en weer oplaad. Ik raad iedereen die het druk heeft juist zo’n moment voor zichzelf in te plannen.

We zijn gewend om te investeren in kleding kapper, nagels noem maar op, maar een investering in jezelf vinden we spannend, terwijl we daar ons hele leven wat aan hebben. Als je een burnout hebt wat gaat dat je kosten? Hoeveel is je gezondheid waard?

Dat dacht ik in het begin ook, echter is de werkwijze is heel down to earth en daardoor ervaar je juist weer rust en maakt dat je weer met beide voeten op de grond staat.

Ik vind het spannend om echt te voelen en naar mijn blokkades te kijken.

Dit kan uiteraard ook, we kunnen dit in het kennismakingsgesprek bespreken.

De sessies kunnen zowel online als op locatie plaatsvinden, afhankelijk van jou voorkeur. De locatie bevindt zich in Bergen op Zoom