Over mij

Altijd moe, energieloos en 101 lichamelijke klachten, naar vol energie en helemaal fit.

Vol energie zijn was voor mij op een bepaald punt alles behalve vanzelfsprekend. Ik was continu moe en mijn energielevel bleef maar afnemen. Ik heb toen van alles geprobeerd om dit te verbeteren. Alleen maar gezonde voeding, vitamine pillen, haptonomie, acupunctuur, psycholoog maar niks leek echt te helpen. 

Mijn situatie voelde op dat moment uitzichtloos en ik werd steeds somberder tot depressief toe. Ik probeerde van alles, echter bleef ik in een negatieve spiraal. Mijn energielevel was zo laag op een gegeven moment dat ik alleen nog van mijn bed naar de bank kon en ik gedwongen terug bij mijn ouders kwam te wonen. Daarnaast ging mijn relatie over en hoefde ik niet meer terug te komen bij mijn huidige baan.

Uiteindelijk kwam er achter dat ik de chronische ziekte van lyme had.
Waarna ik gelijk begonnen ben met een lange antibiotica kuur waar ik na drie weken helaas allergisch voor bleek te zijn. Hierdoor werd ik gedwongen om naar andere mogelijkheden te gaan kijken.

Doordat ik een sterk verlangen had om beter te worden ben ik gaan zoeken naar succesverhalen en kwam ik uiteindelijk uit bij een coach die sessies gaf met de methode de  innerlijke bevrijding.

Dit vond dit in eerste instantie wat vaag en zweverig klinken.
Maar nadat ik een aantal recensies en het boek gelezen had, heb ik de stap toch gezet, ook al was dit compleet buiten mijn comfortzone. Ik had niks meer te verliezen en herkende mij in zijn verhaal. 

Esther Dekker

Ik leerde om blokkades, emoties, beperkende gedachten en overtuigingen los te laten. Hierdoor kwam ik in een positieve spiraal terecht. Ik kreeg weer hoop en mijn lijf kreeg, doordat ik die oude bagage losliet, weer de ruimte om zichzelf te genezen. Lyme wat chronisch leek en bijna niet van af te komen is, was na drie maanden volkomen verdwenen ook in het bloedondezoek was de lyme niet meer aan te tonen.. Mijn energie was  ongeveer 80% hersteld, ik kon weer kleine stukjes op de racefiets en hardlopen. Binnen een jaar was mijn energie volledig hersteld ik stond weer te springen bij festivals en boksen mijn nieuwe hobby.

De sessies hebben niet alleen geholpen bij het herstellen en genezen van de ziekte van Lyme. Maar ook bij het verwerken van de kapot gelopen relatie en het verliezen van mijn baan.

Door te leren om naar mijn lichaam en intuïtie te luisteren ben ik mijn eigen pad gaan bewandelen. Ik voelde dat ik dit wilde gaan doorgeven. ik gun anderen dit ook en ben dan ook de opleiding gaan doen tot begeleider innerlijke bevrijding. Zo kan ik anderen begeleiden naar meer energie, betere grenzen en verbinding met zichzelf.

Zelf weet ik als geen ander hoe donker het leven soms kan worden en hoe eenzaam het kan zijn om niet begrepen te worden.   Maar ik weet ook dat je hieruit kan komen en nog vele dromen kan waarmaken. 

Het is mijn passie om anderen te helpen om zich weer goed te voelen en energiek het leven door te gaan. los te laten wat ze niet meer dient en het leven te creëren waar ze van dromen. Want geloof me als ik het kan dan kan jij het ook!

Ik heb ondertussen al tientallen sessie gegeven en zie ook degene die ik begeleid positieve veranderingen maken en meer rust en energie ervaren. Ze voelen zich letterlijk lichter.

Inmiddels heb ik een liefdevolle relatie.
heb ik mijn baan in loondienst opgezegd en ervaar ik meer vrijheid dan ooit. Ik voel mij weer volop energiek en ervaar weer vertrouwen en vreugde in mijn leven. Ik kan weer voluit sporten, afspreken met vriendinnen, werken en reizen.

Ben je benieuwd wat ik voor je kan betekenen?