Over Mij

Meedenkend en met aandacht begeleid ik jou op een liefdevolle-directe wijze. Ik ga met jou de diepte in en help je met het doorbreken van patronen die niet meer voor je werken en om weer rust en kracht te ervaren in jezelf.

Ik ben Esther

Hoi! Leuk dat je hier bent!

Natuurlijk is het belangrijk om ook te weten met wie je te doen hebt achter deze website. Bij deze wil ik mijzelf graag voorstellen en een inkijkje bieden in wie ik ben en waar ik vandaan kom.

Ik ben Esther, 37 oud en woonachtig in Bergen op Zoom. Hier woon ik samen met mijn partner en twee katten. Na een carrière van 15 jaar in de zorg als verpleegkundige, heb ik eind 2022 de overstap gemaakt naar zelfstandig ondernemer. Mijn missie is om mensen te begeleiden naar meer rust en liefde in hun leven.

Deze zoektocht heb ik zelf ook moeten afleggen. In 2015 begon ik steeds meer te kampen met lichamelijke klachten. Ik kon prikkels niet meer verwerken en werd zó moe dat ik alleen nog van mijn bed naar de bank kon komen. Mijn energie leek compleet weg. In de reguliere zorg kwam ik niet verder. Na verder onderzoek in België bleek uiteindelijk dat ik de zieke van Lyme had. De medicatie die ik hiervoor kreeg hielp niet omdat ik hier een allergie voor ontwikkelde. In mijn privéleven verloor ik tegelijkertijd mijn relatie en mijn baan. Omdat niets leek te helpen ben ik zelf op zoek gegaan. Zo ben ik in aanraking gekomen met de Innerlijke Bevrijding. Ik ben mijzelf hierin gaan verdiepen en sessies gaan volgen. In deze sessies leerde ik blokkades en belemmerende gedachten los te laten. Hierdoor kreeg mijn lichaam weer de ruimte en voelde ik al snel mijn energie weer toenemen. Mijn lichaam begon zichzelf te herstellen. In drie kwart jaar ben ik van nog geen 500 meter kunnen lopen naar het volgen van een volledige boksles gegaan. De Lyme was daarna ook niet meer terug te vinden in mijn bloed. Ik was dus genezen!


Inmiddels heb ik door mijn innerlijk werk heel wat patronen los mogen laten. Ik ervaar veel meer energie, zelfliefde en rust. Ik heb een heel ander leven voor mezelf gecreëerd. Ik heb mijn grote liefde aangetrokken en wij zijn in 2022 getrouwd, een verhuizing van Zuid-Holland naar Noord-Brabant en van loondienst naar zelfstandig ondernemer. Dit gun ik anderen ook.

Je bent tot zoveel meer in staat dan je denkt en ik zou het een eer vinden om je te mogen helpen bij dit proces!

Alles zit in jou, laten we dit samen gaan ontdekken.