Reviews

Tijdens de sessie weet Esther een veilige sfeer te creëren wat het openstellen vergemakkelijkt. Esther vraagt goed door om tot de kern te komen. De sessie biedt nieuwe inzichten en hulp bij het loslaten.

Stacey

Een aparte maar mooie ervaring vond ik. Esther kan heel goed aanvoelen wat er nodig is en zo kom je echt tot de essentie. Ik zou het zeker aanbevelen!

Marijke

Het allerbelangrijkste en fijnst is dat ik mij op mijn gemak voel tijdens een sessie bij Esther. Ze heeft mij geleerd om liever te zijn voor mijzelf en om gevoel toe te laten in plaats van alles maar te relativeren. Een sessie brengt mij inzicht, opluchting en rust. 

Jessica

Ik ben nu twee keer bij Esther geweest voor een sessie en het heeft mij veel inzichten gegeven, inzichten waar ik wat mee kan. En zelfs als je het nog niet zou willen of kunnen toepassen in het dagelijkse leven dan zijn de inzichten en het bewust worden wel aanwezig om ze later eventueel wel te kunnen gebruiken. Esther laat je het voelen en beleven en zorgt ervoor dat je zelf komt met je struggles en daar vervolgens wat mee kan doen.Er gaat geen dag voorbij of ik gebruik iets wat ik bij Esther geleerd heb.Het heeft me lichter gemaakt! bepaalde gedragingen waar ik zo in vast zat, kan ik makkelijker loslaten. Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het voelt alsof ik minder ballast mee draag.

Manon

Ik zat al een poos niet lekker in mijn vel en had vage lichamelijke klachten. Tijdens de sessie heb ik boosheid kunnen loslaten en mijn familie kunnen vergeven. Ik voelde mij een stuk lichter na de sessie en zit weer in een positieve spiraal. Ik sport weer zeer regelmatig en ben gestopt met roken en blowen.

Anoniem

Ik ervaarde na de sessie met Esther meer rust en had geen last meer van hyperventilatie

Noortje

Ik zit beter in mijn vel na de sessie en ervaar meer zelfliefde. De sessie heeft me precies gebracht wat ik wilde bereiken.

Cynthia

Esther neemt de tijd voor je en stelt je op je gemak. Ze is vriendelijk en onbevooroordeeld en leidt je goed door de sessie heen.

Jill

Ik heb een aantal sessies bij Esther gedaan, ze kan mij heel snel op mijn gemak stellen en neemt ook voor en na de sessie de tijd. Ze begint met het creëren van een rustige sfeer. Tijdens de sessie begeleid Esther mij stap voor stap door het proces wat ik doormaak en weet in te spelen/voelen wat ik nodig heb om mij steeds dieper naar mijn gevoel te brengen en echt tot de kern te komen.
Na de sessies heb ik gemerkt dat het me veel makkelijker lukt om mijn grenzen aan te geven en ook gewoon nee te zeggen zonder uitleg te geven en dus dicht bij mezelf te blijven. Ik neem meer mijn rustmomenten en slaap beter.

Evelien