Masterclass

Gratis Live Masterclass


Van vage klachten naar meer energie.

5 Inzichten om emotionele blokkades los te laten.

Voor iedereen die zich weer gezond, energiek en fit wil voelen.

Jij wilt je weer fit energiek en gezond voelen. Zodat je weer lekker in je vel komt te zitten en de dingen kan doen die je graag wilt zonder belemmerd te worden door vermoeidheid of vage klachten.

Deze masterclass gaat jou helpen om inzichten te krijgen waar je energie op verliest en hoe vage klachten in het lichaam kunnen ontstaan en wat jou kan helpen om je weer fit, energiek en vrij van vage klachten te voelen.

Dit is wat anderen zeiden:

Nu heb je het gevoel dat je continu aan het overleven bent.

Je ervaart alsmaar  een gehaastheid en hebt voor je gevoel nooit voldoende tijd. Je wilt aan alle verwachtingen voldoen maar vergeet hierin vaak om voor jezelf te zorgen. Je voelt je moe en laadt maar moeilijk echt op. Op het moment dat je niks doet ervaar je nog altijd onrust en hierdoor kom je nooit echt tot volledige ontspanning. 

Je hebt continu van die vage klachten en je hebt het gevoel dat je lichaam niet meewerkt.
Je voelt je onzeker en vind het lastig om nee te zeggen tegen anderen en duidelijk je grenzen aan te geven.

Je probeert door te lopen en je dingen te blijven doen, maar echt genieten van wat je doet kan je al een poosje niet meer. Je voelt je eenzaam en onbegrepen en zelf begrijp je ook niet waarom je, jezelf zo voelt en waarom je energiepeil zo laag blijft. 

Je probeert van alles, van yoga, gezond eten  tot jezelf dwingen om te bewegen. Dit alles helpt wel iets maar je blijft je energieloos voelen.    

Je denkt dat het niet op te lossen valt en het zal moeten accepteren dat dit het is. Je bent er ondertussen aan gewend geraakt en je hoort het ook om je heen dus het zal wel normaal zijn om je zo te voelen.  

Ik zie in mijn praktijk keer op keer terugkomen dat vrouwen moeite hebben om nee te zeggen, geen duidelijke grenzen hebben en steeds meer lichamelijke klachten en vermoeidheid gaan ervaren. In onze maatschappij wordt het bijna normaal gevonden dat het leven druk is met veel stress en dat je in het weekend en de vakanties kan bijkomen.

Het is niet normaal om je continu moe, rusteloos en down te voelen en allemaal vage lichamelijke klachten te ervaren.

Jouw lichaam probeert jou iets duidelijk te maken en hoe langer je deze signalen blijft negeren hoe groter de kans is dat je in een burn out belandt.

Zelf weet ik als geen ander hoe het is om geen energie te hebben en allerlei vage lichamelijke klachten te ervaren. Hoe het is om te moeten overleven in plaats van echt te leven.

Tegenwoordig ben ik energieker en gezonder dan ooit. Sport ik weer regelmatig heb ik een liefdevolle relatie en heb ik mijn eigen coaching bedrijf waarin ik andere begeleid naar meer energie en gezondheid.

Daarom geeft ik deze masterclass om jou inzichten en tips te geven hoe je van deze vage klachten af komt en je weer energiek, ontspannen en gezond voelt.

Na deze Masterclass weet jij:

  • Wat jou gezondheid en energie kan beinvloeden.
  • Weet je welke eerste stappen je kan zetten naar een betere gezondheid en energie.
  • Waarom symptomen bestrijden alleen niet werkt op lange termijn.
  • Voel je weer vertrouwen in de toekomst.
  • Wat wel en niet werkt om van je vermoeidheid af te komen.

De meeste therapieën of behandelingen zijn vanuit het hoofd waardoor je leert omdenken en accepteren maar niet de oorzaak weg neemt.


Zodat ook jij je weer gezond en energiek gaat voelen.

Dit zeggen anderen

“Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het voelt alsof ik minder ballast mee draag”

Ik ben nu twee keer bij Esther geweest voor een sessie en het heeft mij veel inzichten gegeven, inzichten waar ik wat mee kan. En zelfs als je het nog niet zou willen of kunnen toepassen in het dagelijkse leven dan zijn de inzichten en het bewust worden wel aanwezig om ze later eventueel wel te kunnen gebruiken. Esther laat je het voelen en beleven en zorgt ervoor dat je zelf komt met je struggles en daar vervolgens wat mee kan doen.Er gaat geen dag voorbij of ik gebruik iets wat ik bij Esther geleerd heb.Het heeft me lichter gemaakt! bepaalde gedragingen waar ik zo in vast zat, kan ik makkelijker loslaten. Ik zit minder in mijn hoofd waardoor het voelt alsof ik minder ballast mee draag.

Manon
Verpleegkundige

Ik ervaarde na de sessie met Esther meer rust en had geen last meer van hyperventilatie

Noortje
Fotograaf

Ik zat al een poos niet lekker in mijn vel en had vage lichamelijke klachten. Tijdens de sessie heb ik een hoop boosheid kunnen loslaten en mijn familie kunnen vergeven. Ik voelde mij een stuk lichter na de sessie en zit weer in een positieve spiraal. Ik sport weer zeer regelmatig en ben gestopt met roken en blowen.

Anoniem

Voor wie is deze Masterclass?

  • Jij stappen wilt zetten om je energie level en gezondheid te verbeteren.
  • Weer wilt leven in plaats van leven.
  • Af wilt van vage lichamelijke klachten.
  • Al van alles geprobeerd hebt, maar niks echt lijkt te helpen.
  • Patronen wil doorbreken maar dat nu nog niet lukt.

Tijdens de Webinar krijg je nuttige en waardevolle informatie, ik geef je tips en concrete stappen waar je direct mee aan de slag kan.

De masterclass geef ik in WebinarGeek. Dat betekent dat je anoniem bent en ik alleen je naam kan zien. Je hoeft dus niet je video aan te zetten.

Over Esther

Uit eigen ervaring weet ik hoe het is om extreme vermoeidheid te hebben en niet meer te kunnen doen wat je echt zou willen. Hoe het is om te overleven in plaats van echt te leven. Jaren geleden ervaarde ik extreme vermoeidheid en had ik last van 101 vage lichamelijke klachten. Ik ontdekte dat ik chronische Lyme had.

Naast dat ik extreem vermoeid was, verloor ik mijn baan en eindigde mijn relatie. Dit was voor mij een eenzaam dieptepunt.

Toch is dit al lang niet meer mijn verhaal en is mijn gezondheid en mijn energielevel beter dan ooit. Doordat ik met behulp van een coach mijn blokkades door oude emoties en overtuigingen ben gaan doorvoelen.

Hierdoor ben ik onder andere genezen van Lyme en heb ik een heel ander leven voor mezelf weten te creëren.
Tegenwoordig ben ik een gecertificeerd coach van de methode die mij heeft geholpen en zoveel geleerd heeft. Ik begeleid nu ook anderen om zich weer vitaler, energieker en meer ontspannen te voelen.

Daarnaast heb ik een liefdevolle relatie en zijn wij 1,5 jaar geleden getrouwd, Werk ik niet meer in loondienst maar volledig voor mijzelf en ben ik energieker en gezonder dan ooit.