Uncategorized

Boosheid

Boosheid

“Ik word niet zo snel boos hoor..” Ik hoor het mezelf nog zeggen. Maar werd ik nooit boos? Of zou het kunnen dat ik er gewoon niet bewust van was wanneer er echte boosheid aandiende?

Well, surprise surprise, het laatste was het geval. Doordat ik boosheid als negatief had gelabeld en graag door
iedereen aardig gevonden werd, drukte ik het maar gewoon heel hard weg.

“Boosheid is niet fijn.” “Boosheid is niet netjes.” Dit zijn al twee van de overtuigingen die er voor zorgen dat veel vrouwen niet meer boos kunnen worden. Naast de angst om anderen te verliezen. En hierdoor zie ik, in de sessies die ik doe, dan ook veel vrouwen die de boosheid maar liever wegdrukken.

Maar doordat we die boosheid weg proberen te drukken komt ons lijf steeds voller te zitten met onder drukte emoties, die zich uiteindelijk gaan uiten in lichamelijke klachten en ongemak. Die onverwerkte boosheid blijft namelijk gewoon
aanwezig in je energieveld tot je het accepteert, begrijpt en op een gezonde manier
doorvoelt.

Toen ik eenmaal bij mijn boosheid kwam die vastzat in mijn lichaam en deze kon doorvoelen,
begon ik meer gezondheid en energie te ervaren.
Op het moment dat jij je boosheid helemaal doorvoelt
ervaar je meer kracht, kan je beter je grenzen aangeven en maakt het je weerbaarder. Want, stiekem, zit er in boosheid een hoop kracht en vuur en daar mogen wij dames gewoon trots op zijn (en dankbaar gebruik van maken).

Hoe ga jij met je boosheid om?

#whoruntheworld

#innerlijkebevrijding#coaching#thursdaymotivation#liefde#balans#boosheid#mindfulness#innerlijkwerk#bevrijding#bewustzijnontwikkeling#bewustzijn#wegnaarbeneden#innerlijkerust