Uncategorized

Herfst

Op het moment dat ik dit schijf heb ik nog niet het idee dat de herfst begonnen is. Het wordt dan vandaag ook nog 25 graden.

Al is het in de natuur al duidelijk terug te zien. Kleuren veranderen en het proces van loslaten is al in volle gang. Onze moestuin geeft ook zijn laatste groenten en fruit voordat de planten zijn uitgebloeid en langzaam afsterven.

De herfst staat voor loslaten en ons weer meer naar binnen richten. De dagen worden donkerder en het wordt weer kouder buiten waardoor de mensen zich letterlijk meer terug trekken naar binnen.

Onze maatschappij is helaas alleen gericht op expansie, meer, beter en groter. Echter is er niks wat continu doorgroeit, ook verstilling, rust en afbraak zijn nodig.

Als mensen maken wij net als de natuur cycli door. Vrouwen hebben zelfs een maandelijkse cycli waar ook de herfst winter lente zomer in voor komen.

Wanneer je meer in lijn gaat leven met de seizoenen, kom je in een natuurlijke flow en zal je gedurende het hele jaar meer balans en harmonie ervaren in zowel je fysiek als geestelijk.

Wat wil jij deze periode gaan loslaten? Dit kunnen zowel fysieke dingen zijn als gewoontes of beperkte overtuigingen zijn die je niet dienen, maar ook relaties of projecten die je niet meer voeden.

Voor mij staat project kast en de overbodige spullen op het programma deze dagen en zijn er een aantal gewoontes die mij niet dienen die ik meer en meer wil loslaten zoals uitstel gedrag en teveel voor de tv hangen.

Heb je hulp nodig bij loslaten? Neem dan vrijblijvend contact op. Ik kijk graag met je mee!

#innerlijkebevrijding#coaching#wednesdaymotivation#liefde#balans#boosheid#mindfulness#innerlijkwerk#bevrijding#bewustzijnontwikkeling#bewustzijn#wegnaarbeneden#innerlijkerust#fall#autumn#herfst#loslaten